В Барселона са отхвърлили космическа оферта на Пари Сен Жермен за детето чудо на

...
В Барселона са отхвърлили космическа оферта на Пари Сен Жермен за детето чудо на
Коментари Харесай

ПСЖ предлага 200 млн. евро за детето чудо на Барселона

В Барселона са отхвърлили галактическа оферта на Пари Сен Жермен за детето знамение на каталунците Ламин Ямал, твърди " Марка ". Според изданието парижани са подготвени да предложат умопомрачителната оферта от 200 млн. евро за 16-годишния мегаталант на " блаугранас ", който нощес донесе успеха над Майорка с прекрасен гол.
Прочетете още
В ПСЖ са се примирили със загубата на Килиан Мбапе през лятото и виждат именно Ламин Ямал като съвършен негов заместител. Според информациите френските първенци са подготвени да извадят 200 млн. евро за младока, като по този метод ще го създадат втория най-скъп трансфер в историята след Неймар, пристигнал също по оста Барселона - Париж за 222 млн. евро.

В Барселона вече са наясно с интереса на ПСЖ към играча и със сумата, която са подготвени да платят за него. Това беше една от аргументите суперагентът Жорже Мендеш да пътува до Барселона тази седмица, с цел да се срещне с Жоан Лапорта и да го осведоми за обстановката.

Въпреки примамливата оферта и тежкото финансово положение на каталунците обаче, те не са склонни да се разделят с младата си звезда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР